zondag 1 december 2013

Vandaag zet ik in het zonnetje Marjan......

Marjan en ik kennen elkaar via de internet, een vriendschap die heel hecht is. Marjan voelt aan wat ik voel (denk dat dat komt omdat we allebei stieren zijn), en deze vriendschap zal dan ook een lang leven beschoren zijn. Als ik in Nederland ben, probeer ik altijd wel een gaatje te vinden, dat we elkaar zien,en Marjan belt me af en toe op, en dan praten we weer even alles bij.
Marjan is altijd bezig voor anderen, haar moeder, zuster,man, kinderen, kleinkinderen, dat ik wel eens het gevoel heb dat Marjan, Marjan vergeet.

Ik wil jullie Marjan haar werk laten zien,(want helaas heeft ze geen web-site), ze is ondanks dat ze het altijd zo druk heeft, altijd wel in de weer met iets, is het niet quilten, dan is het wel breien, haken, borduren,noem maar op, Marjan is van alle markten thuis.Marjan bedankt voor je vriendschap al deze jaren, als je er niet was geweest, had ik vaak momenten gehad, dat ik het even niet zag zitten, maar jij voelt dan aan, en je hangt meteen aan de telefoon, en zegt; Kom op leeg je hart, en dan kan ik er weer een tijdje tegen, Je bent een kanjer.

Dank je wel, dat je er altijd bent voor me, en voor dat een hele dikke knuffel Joke2 opmerkingen:

 1. Een lekkere zonnige foto.
  Heel fijn, zo'n vriendin.
  Ze maakt leuke ' dingen '.
  Het kleedje van de eerste foto heb ik ookgemaakt, heeft al 2x dienst gedaan.
  groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk Joke zo'n vriendschap! Jullie voelen elkaar inderdaad aan en Marjan heeft ook een gezonde portie humor. Ik hoop dat jullie nog heel lang van elkaar zulle genieten.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie voor jullie bezoekje,
Thank you for your visit
Tack för ditt besök
Merci pour votre visite
Gracias por su visita